OVER ONS

Na jarenlang samen te hebben gewerkt in het leukste kaartenwinkeltje van Nederland -Alternote- slaan wij (Soof & Peet) de handen ineen om een volgend avontuur aan te gaan. Alternote blijft natuurlijk in ons beheer, maar in 2021 werd Habitat geboren.

We vonden het meest karakteristieke en passende pand om Habitat in te vestigen, middenin het centrum van ons geliefde Deventer. Beneden hebben we onze werkplaats en een klein winkeltje. Op de vide een fijn atelier/kantoor. In hetzelfde pand, boven de zaak, woont Soof. Peet woont twee straten verderop.

Bij Habitat ontwerpen we de leukste (en grappigste) kaarten. We streven ernaar om origineel en opvallend te zijn. Een deel van de kaarten drukken we bijvoorbeeld zelf met onze oude drukpers!

Habitat Graphics focust zich vooral op wholesale van post- en wenskaarten, maar we nemen ook custom opdrachten aan (zowel voor bedrijven als particulieren).

We ontwerpen en produceren alle kaarten in-huis. Dat houdt ook in dat we snel kunnen schakelen en gemakkelijk rekening kunnen houden met persoonlijke wensen. 

 

PEET

Peter Rouwendal

Ondernemerschap is hem met de paplepel ingegoten. Eigenaar en oprichter van de leukste kaartenwinkel van Deventer: Alternote. Hier hebben Peet en Soof elkaar leren kennen.

Gek op zijn vriend, hoofddeksels, hond, Beyoncé en Deventer.

 

SOOF

Sophieke de Voogt

 Afgestudeerd in interieur architectuur, maar vol passie bezig met grafisch ontwerp. Samen met beste maatje Peet een ontwerpstudio beginnen was een logische vervolgstap.

Dol op haar hond & paarden, kaas en reizen met haar busje.

 

ONZE DIENSTEN

GRAFISCH ONTWERP

Alles is grafisch ontwerp. Dat is wat dit vak zo leuk maakt. Iets creëren; en zo een glimlach op iemands gezicht toveren. Dat verveelt nooit.

We werken voor particuliere en zakelijke klanten.

LETTERPRESS

Onze Heidelberg brengt ons in staat om een oude techniek een nieuw leven in te blazen. Deze bijzondere ambacht is niet alleen zeldzaam, maar vooral erg mooi – met de kenmerkende indruk in het papier.

UITNODIGINGEN

Een verjaardagsfeestje? Een waardig afscheid van een dierbare? Een Netwerkborrel? Trouwerij?

Wij kunnen met u meedenken over een geschikte uitnodiging voor iedere gelegenheid.

GEBOORTEKAARTJES

Is er een kleintje op komst? Wij hebben de kennis, middelen en contacten om het perfecte geboortekaartje te ontwerpen en/of drukken. 

VISITEKAARTJES

Op zoek naar iets ‘extra’ voor je bedrijf? Visitekaartjes met een reliëf/indruk geven een zeer luxe uitstraling. Hiermee maak je absoluut indruk op je potentiële nieuwe klanten!