VERZENDING & LEVERING

Levertijd
Wij doen ons best jouw bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die bij ons worden geplaatst, worden binnen 3 werkdagen door ons verzonden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier uiteraard zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Zodra je bestellingen is verzonden ontvang je hiervan een bevestiging met een link om je bestelling te kunnen volgen. Bestellingen die zijn verstuurd worden meestal binnen een dag geleverd. Door drukte bij onze vervoerders kan het soms voorkomen dat een bestellingen langer onderweg is.

 

Verzendkosten
Voor bestellingen onder de € 250,- betaal je verzendkosten. Voor bestellingen binnen Nederland bedraagt dit € 7,25 (exclusief btw).

Alle bestellingen boven de € 250,- worden gratis verzonden.

 

Bezorging
Wij verzenden via de Cycloon Fietskoeriers. Dit betekent dat je pakket met de fiets bij ons wordt opgehaald. In steden waar de Fietskoerier rijdt, zal jouw pakket tevens met de fiets bij je worden afgeleverd. Mocht de Fietskoerier niet rijden in jouw regio dan neemt DHL dit van ze over en kun je het bekende gele busje bij je voor de deur verwachten.

 

Verkeerde levering
Mocht er onverhoopt een foutje door ons zijn gemaakt, geef dit dan binnen 5 werkdagen aan ons door. We doen dan ons uiterste best om dit zo snel mogelijk met je op te lossen. Stuur een mailtje naar hallo@habitatgraphics.com of bel ons op 0570-597264.